Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde dün şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Süleyman Sevim, son yolculuğuna uğurlandı.
Piyade Sözleşmeli Er Süleyman Sevim için Cacabey Camiinde öğle namazına müteakiben tören düzenlendi. Cacabey meydanında düzenlenen tören ve kılınan cenaze namazının ardından şehidimizin cenazesi doğum yeri olan merkeze bağlı Dedeli Köyünde toprağa verildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çelenk gönderdiği cenaze törenine Vali İbrahim Akın, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncuoğlu, il ve ilçe yöneticileri, jandarma teşkilatı mensupları ve binlerce vatandaş katıldı.
Piyade Sözleşmeli Er Süleyman Sevim’e Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesi ve milletimize başsağlığı diliyoruz.







