Vali Necati Şentürk, ölümünün 3. yılında saz ve söz ustası Neşet Ertaş'ın mezarını ziyaret etti.
Hoca Ahmet Yesevi Camiinde Neşet Ertaş için okutulan Mevlidi Şerif’in ardından yapılan kabir ziyaretine Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, Sanatçı Bayram Bilge Tokel, il protokolü, Neşet Ertaş'ın akrabaları ile vatandaşlar katıldı.
İl Müftüsü Mehmet Şahin'in okuduğu Kuran-ı Kerim ve yaptığı duadan sonra Vali Necati Şentürk ve beraberindekiler Neşet Ertaş'ın kabrine karanfil bıraktılar.
Vali Şentürk, kabir ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Büyük Usta, gönül dostu Neşet Ertaş'ı rahmetle ve saygıyla andıklarını belirtti.
Ayrıca, Büyük Usta Neşet Ertaş'ı anma programı kapsamında akşam saat 19:00'da Sanatçı Bayram Bilge Tokel, Neşet Ertaş ile ilgili konferans verecek.
Konferanstan sonra ise "Neşe Dert Aşk" konulu tiyatro oyunu sahnelenecek.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)