11 Şubat 2012 Cumartesi 00:39 Haber Arşivi | Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Sitene Ekle | Künye
   
Anasayfa
Güncel
Politika
Eğitim
Ekonomi
KırşehirSpor
Kültür
Sağlık
Yaşam
Boztepe
Mucur
Akçakent
Kaman
Çiçekdağı
Akpınar
Karakter Boyutu   
A A A A

Arslan, Kırşehir’in doktor ve sağlık personeli sıkıntısına el attı

16 Ekim 2009 Cuma 16:53

Kırşehir’in tüm sorunları ile birebir ilgilenerek gerekli görüşmeleri bizzat kendisi yapan Milletvekili Mikail Arslan, şimdide doktor ve sağlık personeli sıkıntısını gidermek için kolları sıvadı.
Arslan, Kırşehir’in doktor ve sağlık personeli sıkıntısına el attı
 
Kırşehir’in tüm sorunları ile birebir ilgilenerek gerekli görüşmeleri bizzat kendisi yapan Milletvekili Mikail Arslan, şimdide doktor ve sağlık personeli sıkıntısını gidermek için kolları sıvadı.
 
Milletvekili Arslan, başta Merkez ve Mucur olmak üzere Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı ve Kaman Devlet Hastanelerinin doktor, personel ve ödenek ihtiyaçlarının karşılanması ve yakın zamanda yapılacak Uzman Doktor atama kurasından Kırşehir’e daha fazla doktor verilmesini sağlamak amacıyla Sağlık Bakanlığı, Personelden ve Doktor atamadan sorumlu Müsteşar Yardımcısı Dr. Turan Buzgan’ı makamında ziyaret etti.
 
Müsteşar Yardımcısı Buzgan’ın Bakanlıktaki makamında yapılan görüşmede, Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’deki sağlık hizmetlerinden bahsederek, il merkezinde ve ilçelerde doktor yetersizliğinden dolayı poliklinik hizmetlerinde yaşanan sıkıntıları dile getirerek, önümüzdeki günlerde ataması yapılması beklenen uzman doktorlardan özellikle Dâhiliye, Çocuk, Kadın Doğum, Diş, Aile Hekimi,  Ortopedi gibi ana branşlarda uzman doktor atanmasının zorunluluğunu, aksi takdirde hizmetlerin daha fazla aksayabileceği,  Kayseri ve Ankara’ya yapılan hasta sevklerinin artabileceği uyarısında bulundu.
 
Akabinde Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Atasever’e de uğrayan Milletvekili Arslan, proje çalışmaları devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binasının son durumu ile mevcut hastanelerimizin fiziki imkânlarının iyileştirilmesi ve 2010 yılı ödenekleri hakkında bilgiler aldı.

7596 defa okundu...
 Yorumlar Tüm yorumlar (10)
rami akalın    mucur    20 Ekim 2009 Salı 16:05
sayın vekilim mucur hakikaten size seçimde sahip çıktı şimdi doktor konusunda da siz mucur a sahip çıkın. mucur size yine sahip çıkar. asla unutmayın
elmas deveci    İNŞAALLAH    19 Ekim 2009 Pazartesi 15:47
haberi okudum ve inşaallah dedim. doğu ve güney doğuya yapılan yatırımlara bir bakın bir de garip anadoluya...arkadaşların dediği gibi çok şey değil.. çocuğum hastalandı gecenin bir yarısı kırşehir e götürdük. paramız ,arabamız var mı ? ya buna rağmen biz götürdük ,ya götüremeyenler ne yapsın kırşehir in en güzel ilçesi mucur ne güzel hastane yapılmış ...eeee.. doktor yok olmadı. ama sayın mikail bey e güveniyoruz. ve inşaallah diyoruz...
kadir uysal    mucur um    19 Ekim 2009 Pazartesi 15:41
mucur a lütfen sahip çıkalım.çok şey istemiyor mucurlu 4 tane uzman hekim istiyor...otoyol ,deniz,uçak,fabrika ,istemiyor 4 tane uzman hekim istiyor..herşey mucur için..mi ? onuda zaman gösterecek
İlgili başlıklar
 KIRŞEHİRHABER YAZARLARI Tüm yazarlar   Said Sargın
Ahmet Dulkadiroğlu
Mehmet Altıparmak
Zafer Çam
Tahsin Sağlam
Mahmut Sami Doğancı

Hasan Oğlan türküsünün doğuşu

08.02.2012

Hama ve Humus halkı katledilirken

08.02.2012

Fransız kalmak!

06.02.2012

Tren projesi

25.01.2012

Uluderenin istismarı

02.01.2012

Hürrem Sultan'ın hikayesi...

29.12.2011
Deneme
Deneme
Kırşehir Haber Ajansı öyle bir belediye başkanı hayal etti ki; Cenabı Hak düşmanımızın başına vermesin...Kırşehir Haber24 Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Alparslan Demirbaş, Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan'ı makamlarında ziyaret etti. Kırşehir'de sağlık evlerine vekil ebe ataması yapılacağı bildirildi. Araştırmacı-Gazeteci Mustafa Bağ...Kırşehir’in Kaman ilçesinde düzenlenen operasyonda 25 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi. Konuyla alakalı 3 kişi gözaltına alındı.Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır, YEAŞ Denetim Kurulu Üyeliğine atandı. Yapılan operasyon sonrasında Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam tarafından, operasyonu gerçekleştiren hocalar aranarak tebrik edildi.Kırşehir’de elektrik dağıtım şirketinin deposuna giren şahısların yaklaşık 40 bin TL’lik bakır kabloları çaldığı ortaya çıktı.Kırşehir'de, evlerden tarihi bakır kazan hırsızlığı yaptığı iddia edilen 6 kişi, polis tarafından yakalandı.Kırşehir'de kapalı ve açık ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklular tarafından yapılan resim ve el işi ürünleri sergilenecek.Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır, YEAŞ Denetim Kurulu Üyeliğine atandı. Kırşehir Belediyesi'nde yine ilkler gerçekleşiyor...Yapılan operasyon sonrasında Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam tarafından, operasyonu gerçekleştiren hocalar aranarak tebrik edildi.Kırşehir heyeti, geçtiğimiz günlerde Sanayi, Bilim ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ü ziyaret etti.Kırşehir Haber Ajansı öyle bir belediye başkanı hayal etti ki; Cenabı Hak düşmanımızın başına vermesin...Kırşehir Spastik ve Zihinsel Engelliler Derneği tarafından yürütülen “Kırşehir'in Engelleri' Projesi ekibi, Kırşehir24 ve radyo ses ile radyo cadde Türk'ü ziyaret etti. Ulusal yayın yapan ve Kırşehir Temsilciliğini Sait Yanık'ın yaptığı Vatan TV'de, bugün akşam Kırşehir türküleri seslendirilecek.Araştırmacı-Gazeteci Mustafa Bağ...Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan’ın daveti ile Maliye Bakanlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı...Kırşehirspor, Ahmet Keleş’in üç, Rıdvan ‘ın bir asisti ve Ege Can’ın iki, Yalçın ve Ozan’ın golleriyle 4-2 lik skorla yendi.


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz
© 2008-2012 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
Eposta: bilgi@kirsehirhaber24.com
REKLAM VER | BİZE ULAŞIN | KÜNYE | KULLANIM ŞARTLARI