Kadın Aktivite Merkezi 2. yılını kutladı
Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Kadın Aktivite Merkezi 2. yılını büyük bir coşku ile kutladı.
Düzenlenen programa Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve eşi Zerrin Bahçeci, Başkan Yardımcısı Duran Atasoy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Çalışır ile çok sayıda Kadın Aktivite Merkezi kursiyeri katıldı.
Programda açılış konuşmasını yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Çalışır; Kadın Aktivite Merkezinin kuruluşunun 2. kuruluş yıldönümünde Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin de desteği ile yaklaşık 1400 kişiye bağlama, gitar, bilgisayar v.b. gibi pek çok dalda hizmet verildiğini belirtti.
Halil Çalışır’ın konuşmasının ardından Zerrin Bahçeci tarafından 2. yıl dönümü için hazırlanan pasta kesildi.
Pasta kesimi sonrasında ise Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci söz alarak; Kadın Aktivite Merkezimizin kuruluşunun 2. yılı öncelikle kutlu olsun. Kırşehir’de bizim bayanlara aktivite sağlayabilmek için önümüzdeki yıllarda hedefimiz aktivite merkezimizi daha güzel bir mekânda özellikle meslek eğitim kursları açısından çok farklı ve aynı zamanda üretim yapabilen, el emeği ile bir şeyler üretebilen bir merkez haline getirebilmektir. Hep birlikte Kırşehir’imizi Anadolu’nun parlayan bir yıldızı haline getireceğiz. Yeni istihdam alanları ile sosyal tesis ve alanları ile çok güzel bir Kırşehir oluşturmak en büyük hedefimizdir’’dedi ve Kadın Aktivite Merkezi’nin kuruluşunun 2. yılının hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından Kadın Aktivite Merkezi gitar ve bağlama kursiyerleri tarafından mini konser verildi.
Bayanların kendi el emeği olan ikramların sunulması ile program sona erdi.