19 Mayıs 2012 Cumartesi 04:58 Haber Arşivi | Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Sitene Ekle | Künye
   
Anasayfa
Güncel
Politika
Eğitim
Ekonomi
KırşehirSpor
Kültür
Sağlık
Yaşam
Boztepe
Mucur
Akçakent
Kaman
Çiçekdağı
Akpınar
Karakter Boyutu   
A A A A

Ahmet Durukan’dan görülmemiş prim

02 Mart 2010 Salı 11:57

Kırşehirspor ligde kaldığı takdirde iş adamı Ahmet Durukan 20.000TL prim vereceğini açıkladı.
Ahmet Durukan’dan görülmemiş prim
 
Kırşehirspor ligde kaldığı takdirde iş adamı Ahmet Durukan 20.000TL prim vereceğini açıkladı.
 
İŞTE KIRŞEHİRSPOR SEVGİSİ BÖYLE OLUR
 
 Ligde zor günler geçiren Kırşehirspora  Ahmet Durukan büyük pirim açıkladı.
 
Kırşehirspor ligde kaldığı takdirde ligde kalma primi olarak Aydın Durukan Mücevherat ve A&D Döner Cafe nin sahibi İş adamı Ahmet Durukan 20.000TL prim vaadinde bulundu. Kırşehirsporun iç sahada oynadığı Pursaklarspor ve deplasmanda oynadığı Karsspor maçlarında da 5.000TL galibiyet pirimi açıklayan Ahmet Durukan’ın bu duyarlılığı başta sporseverler tarafından ve Kırşehirliler tarafından takdir edildi. Kırşehir ve Kırşehirspor sevgisini hep yüreğine hisseden işadamı Ahmet Durukan bu memleketin değerlerine herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti. Durukan ; “ Kırşehirsporun ligde kalması için ben üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım.  Kırşehir de Kırşehirsporda bizim. Bu memlekette yaşıyorsak kazandığımızın bir kısmını da bu memlekete harcamalıyız. Ben burada doğdum, Allah izin verirsede burada öleceğim. Kırşehirden başka gideceğimiz yerimiz yok. Kırşehirsporun ligde kaldığı takdirde ligde kalma pirimi olarak 20.000TL vereceğim.  Herkesin Kırşehirspora destek olması gerektiğini düşünüyorum. Kırşehir’i ve Kırşehirsporu seviyorum demekle iş bitmiyor. Seven insan destekler” dedi.

7463 defa okundu...
 Yorumlar Tüm yorumlar (4)
kara    Ahmet beye    07 Mart 2010 Pazar 19:55
Sayın Ahmet bey, selamlar nasılsınız.Kırşehirspor bugün kazandı maçı izleyemedim çalıştığım için işimiz çok zor ama inşallah düşmez.Siz ve sizler gibi düşünenlerin olması lazım tv ye çıkıpta şov yapmakla olmuyor.Sizi gerçekten takdir ediyorum sizin gibi beş altı kişi daha olsa işsizlikte azalır.Size başarılar dilerim.Huzurevinden saygılar.Kara
kırşehre gönü veren    üstü kapalı teşekkür ve sitem    05 Mart 2010 Cuma 13:43
ahmet beye teşekkürleri sunuyorum.yalnız 20.000 tele futbol camiası adına para değil.maddi kaynak bulmak gerekir.bir şehri en iyi temsil eden,duyuran: futbol takımıdır.KIRŞEHİRSPORUMUZA hep destek tam destek olmalıyız.süper ligde görmek ne mutluluk verir bizlere.imkansız değil.imkansız sadece basit insanların veya kurumların kullandığı kelimelerdir.birlik olalım diri olalım KIRŞEHİRSPORA destek çıkalım..selam ve saygılarımla KANADADAN KIRŞEHİRLİ CENGİZ
kara    Kırşehirin gururu    03 Mart 2010 Çarşamba 18:52
Sayın Ahmet bey,size çok teşekkür ederim.Kırşehirli olarak sizlen gurur duyuyoruz.Sizi daha iyi yerlerde görmek isteriz bulunduğu yeri hak etmeyenler var.Saygılar huzurevinden kara.
İlgili başlıklar
 KIRŞEHİRHABER YAZARLARI Tüm yazarlar   Dr. İ.Hakkı Yıldırım
Ahmet Dulkadiroğlu
Alparslan Demirbaş
Zafer Çam
Said Sargın
Tahsin Sağlam
Mahmut Sami Doğancı

Yine INCOTERMS Yeni INCOTERMS

17.05.2012

Bankalar, müşterilerini soyarken...

15.05.2012

Çekiliyoruz!

12.05.2012

Eleştiride ölçü...

07.05.2012

Yunus Emre'ye...

13.04.2012

Erdoğan, Urumçi ve beklenmedik hareketler bunlar

09.04.2012

Yeşilçam neslinden Fatihler nesline

02.04.2012
Deneme
Deneme
Kırşehir'de 1 ayda 3 mağazasını açarak alışveriş mağazalarına yenilerini ekleyen Aslan Kardeşler, 40 EKSPRES mağazalarının 3.nü Saraycık Mahallesi Dinakbağı-Ortaköy yolu üzerine açtı.Kırşehir'in Mucur İlçesinde, belediye tarafından 2012 yılı sonuna kadar önemli projelerin altına imza atılacak.AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, yayımladıkları mesajda ‘Engelliler Haftası’nı kutlayarak, engelsiz bir hayat dilediler. Kırşehir'de başlatılan 'Koşabiliyorken Koş' kampanyasına ilgi her geçen gün artarken, yüzlerce vatandaş, Ahi Stadyumuna akın ediyor. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde, şehrin yetkililerin sürekli bürokrasi oyunu oynamaları nedeniyle sahipsizlik deyim yerindeyse diz boyu...Kırşehir Ülkü Ocakları İl Yönetimi “Engeliler Haftası” dolayısıyla Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.Kırşehir’de bir hayvan besicisi, çobanı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı çoban, öldürdüğü işverenin arabasını da alıp kayıplara karıştı.Türkiye’deki tüm camiler bundan böyle en az 12 saat boyunca açık kalacak. AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, yaptıkları yazılı açıklamayla tüm hemşirelerin “12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını” kutladılar.SGK haftasının ikinci gününde SGK İl Müdürü Mehmet Ali Fırat ve SGK personeli, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde, şehrin yetkililerin sürekli bürokrasi oyunu oynamaları nedeniyle sahipsizlik deyim yerindeyse diz boyu...Kırşehir'in Mucur İlçesinde, belediye tarafından 2012 yılı sonuna kadar önemli projelerin altına imza atılacak.Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye başlayan ve tek sezonda Süper Lig'e çıkmayı başaran Akhisarspor, önümüzdeki sezon, tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele verecek. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile kulüplerin anlaşarak 2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Lig ile 3.liglerin statüsünü değiştirmek için atağa geçtiği öğrenildi.Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yeni kurulan Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına hemşerimiz Hakan Dulkadiroğlu atandı. Kırşehir'de öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, şehir içi yollarda sel oluşmasına neden oldu. Sportif faaliyetlerle Kırşehir’e gelen binlerce sporcular, antrenörler, idareciler bacasız fabrika gibi şehrin ekonomisinde adeta bacasız fabrika görevi yapıyor. Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde MÖ 2. yüzyıla ait olduğu sanılan Roma dönemine ait kayıp şehir bulundu. Kırşehirspor da kayyum yönetimi görevini bırakıyor. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, amatör spora desteklerinden dolayı EN11 ödülü aldı.

Facebook


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz
© 2008-2012 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
Eposta: bilgi@kirsehirhaber24.com
REKLAM VER | BİZE ULAŞIN | KÜNYE | KULLANIM ŞARTLARI