Mucur PTT, tadilata doymuyor
Kırşehir'in Mucur İlçesinde PTT binasının bir türlü tadilattan kurtulamaması, ilçe halkını adeta canından bezdirdi.
Mucur PTT binasının sürekli olarak tadilat geçirmesi ve bu tadilatlar için sürekli ödenekler ayrılması Mucur halkının tepkisine neden oldu. Astarı yüzünden pahalı atasözünü hatırlatan Mucurlular, " Mucur PTT binası her yıl tadilat geçiriyor. Milletin parasını böyle çarçur ediyorlar yazıktır. Binaya harcanan parayla Mucur'a PTT PLAZA yapılırdı. Aklına esen değişiklik yapıyor. Bu milletin parasına yazık oluyor " dedi.
PTT Mucur Şubesinde çalışmaların ne zaman biteceği merakla bekleniyor.
Yorumlar
Tüm yorumlar (2)
Gırşârli Bu işte bir bit yeniği olabilir 23 Mayıs 2011 Pazartesi 16:11
Eğer, gerçekten böyle bir durum var ise, bu işte -mutlaka- bir bit yeniği aramak lâzım. Habere ve bu sayfaya yazılan ilk yorumcunun yorumuna katılıyorum. İlgili ve yetkililerin bir açıklamada bulunması gerekir.
mucur mucur 23 Mayıs 2011 Pazartesi 14:18
Sadece postane değil lojmanda yenileniyo her sene.! aydır böylece duruyor.Yemin ederim yıksalar yenisini yapsalar daha iyi.Sanki bitince karşımıza saray çıkacak.