22 Mayıs 2012 Salı 21:40 Haber Arşivi | Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Sitene Ekle | Künye
   
Anasayfa
Güncel
Politika
Eğitim
Ekonomi
KırşehirSpor
Kültür
Sağlık
Yaşam
Boztepe
Mucur
Akçakent
Kaman
Çiçekdağı
Akpınar
Karakter Boyutu   
A A A A

Ankara'da ki Kırşehirli bürokratlarla toplantı yapıldı

08 Şubat 2012 Çarşamba 14:18

Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan’ın daveti ile Maliye Bakanlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı...
Ankara'da ki Kırşehirli bürokratlarla toplantı yapıldı
 
Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan’ın daveti ile Maliye Bakanlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve ekonomi ile ilgili kurumlarda çalışan Kırşehirli bürokratlar bir araya geldiler.

Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan’ın, Maliye Bakanlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve ekonomi ile ilgili kurumlarda şube müdürü ve üst düzey görevlerde bulunan Kırşehirli bürokratları davet ettikleri toplantıya katılan kişiler şu şekildedir:

KIRŞEHİR
 
Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Kırşehir Valisi M.Ufuk Erden, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü  Prof.Dr.Kudret Saylam, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen.

ANKARA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI (STK)
 
Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ve Kırşehirliler Vakfı Genel Başkanı Erol Tosun.

ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI
 
TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı Sinan Yıldırım, MTA Genel Müdür Yardımcısı Hayrullah Dağıstan, Enerji Bakanlığı Bağlı ve İlgili Kuruluşlar Daire Başkanı Nurhayat Cantekin, TEİAŞ Trafo Merkezleri Proje Tesis ve İnşaat Daire Başkanı Fatih Köksal, TEİAŞ Grup Müdürü Abbas Yücel, EÜAŞ Santraller Proje ve Tesisler Daire Başkanı Şenol Yalçınkaya, TETAŞ Personel Daire Başkanı Osman Kurt, Eti Maden İşletmeleri Personel Daire Başkanı Hızır Günindi, TEİAŞ Personel Şube Müdürü Vahit Çelik, MTA Personel Eğitim Şube Müdürü Mustafa Türkoğlu, Enerji Bakanlığı Şube Müdürleri Mustafa Büyüksu ve Hızır Yılmaz, TEİAŞ Baş Teknisyeni Ali Yılmaz, BOTAŞ Avukatı Serkan Genel.

EKONOMİ İLE İLGİLİ KURUMLAR
 
Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdür Yardımcısı Haydar Kulaksız, Halkbank Denetim Kurulu Üyesi Yusuf Dağcan, Ekonomi Bakanlığı Ekonomik Araştırmalar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Avni Dağdeviren, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Daire Başkanı Hasan Kurnaz, Kamu İhale Kurumu Personel Müdürü Hüseyin Yıldırım, Ankara Dışkapı Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Dulkadiroğlu, Ankara Ostim Ziraat Bankası Müdürü Ayhan Can, Merkez Bankası Sağlık İşleri Kısım Amiri Servet Metin, Maliye Bakanlığı Baş Hesap Uzmanı Ahmet Atik, Vergi Denetmeni Okan Yalçın, Ziraat Bankası Yönetmeni Eralp Çetin, Yeminli Mali Müşavir Tezcan Atay, Mali Müşavir Zafer Altuntaş, Maliye Bakanlığı Uzmanı Mehmet Ertuğrul ve Alper Demir.

TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ (TSE)
 
TSE Genel Sekreter Yrd. Coşkun Şentürk, TSE Standart Hazırlama Şube Müdürü Ömer Karakoç, TSE Haberleşme Şube Müdürü Mirze Mirzelioğlu.

Toplantı ile ilgili bilgi veren Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan şunları söyledi:
 
“Yoğun çalışma tempomuz arasında fırsat buldukça kamu kurumlarında görev yapan hemşerilerimizi bir araya getirerek hem bir tanışma ve kaynaşma ortamı oluşturmak hem de Kırşehir ve Kırşehirlilerin geleceği ile ilgili fikir alış verişinde bulunmak amacı ile bu tür toplantıları yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer kurumlardaki hemşerilerimizle toplantılar yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca işadamlarımız ve akademisyenlerimizle de birlikte olacağız. Amacımız dağınık durumdaki hemşerilerimizin bir ve beraber olmasını ve her alanda güç birliği içinde olmalarını sağlamaktır”

5026 defa okundu...
 Yorumlar Tüm yorumlar (1)
erhan doğan    herşey kırşehir için.    09 Şubat 2012 Perşembe 13:53
Evet kırşehirin ileri gelenlerin bu davranışı çok güzel. bu insanlar bir de
Milli savunma Bakanı ile görüşse niçin mi biliyorsunuz ki büyük şehirler deki askeri birlikler ya şehir dışına çıkarılıyor yada başka bir ile taşınacak.Ankara etumeskut kara hava okulu ıspartaya gideçekmiş.
Tüm hemşerilerim bilir ankara mamaktaki muhabere okulu vb. kalkaçakmış niçin bu okul kırşehire gelmesin. ve bu fırsadı kaçırmayalım derim..
Bu konuda siz Alpaslan DEMİRBAŞ ve yazarlarınızı duyarlı olmaya davetediyorum.
İlgili başlıklar
 KIRŞEHİRHABER YAZARLARI Tüm yazarlar   Ahmet Dulkadiroğlu
Zafer Çam
Dr. İ.Hakkı Yıldırım
Alparslan Demirbaş
Said Sargın
Tahsin Sağlam

Mutluluk...

21.05.2012

Müslüman eğri olur mu?

21.05.2012

Yine INCOTERMS Yeni INCOTERMS

17.05.2012

Çekiliyoruz!

12.05.2012

Yunus Emre'ye...

13.04.2012

Erdoğan, Urumçi ve beklenmedik hareketler bunlar

09.04.2012
Deneme
Deneme
Kırşehir'de doğan ve kısa sürede Ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Büyük Pastırmacı alışveriş mağazaları, Kaman halkına da kaliteli hizmet ve kaliteli ürünü en uygun fiyata sunacak. Kırşehir'de kurulduğu günden bugüne kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran ve öğrencilerin ilgi odağı haline gelen...Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde, şehrin yetkililerin sürekli bürokrasi oyunu oynamaları nedeniyle sahipsizlik deyim yerindeyse diz boyu...AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı, yarın (19 Mayıs) İl Danışma Meclisi Toplantısı yapacak. Toplantının, saat 13.30'da Kırşehir Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacağı belirtildi.Kırşehir Ülkü Ocakları İl Yönetimi “Engeliler Haftası” dolayısıyla Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.Kırşehir Ticaret Borsası, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Mucur Ticaret Odası'nın ortaklaşa düzenlediği organizasyonla, başkan ve yönetim kurulu üyeleri TOBB'un 60. yaşı ve 67. genel kuruluna...Türkiye’deki tüm camiler bundan böyle en az 12 saat boyunca açık kalacak. Kırşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Dinekbağı-Güneykent Yolu'nun yapımına başlanıyor.AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, yaptıkları yazılı açıklamayla tüm hemşirelerin “12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını” kutladılar.Kırşehir'de kutlanan 19 Mayıs etkinliklerinde yer alan Bisiklet ve Doğa Sporlar Kulübü, kortejdeki yerini aldı ve sağlıklı bir yaşam için bisiklet sürün mesajı verdi. Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye başlayan ve tek sezonda Süper Lig'e çıkmayı başaran Akhisarspor, önümüzdeki sezon, tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele verecek. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde, şehrin yetkililerin sürekli bürokrasi oyunu oynamaları nedeniyle sahipsizlik deyim yerindeyse diz boyu...Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yeni kurulan Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına hemşerimiz Hakan Dulkadiroğlu atandı. Kırşehirspor kamuoyunda şehrimizin sevilen, sayılan ve dürüstlükleri ile ismi ön plana çıkan Kent Konseyi Başkanı...Kırşehir'in bazı mahallelerinde küçük ve büyükbaş hayvan besiciliği yapılması, mahalle sakinlerini çileden çıkarıyor.Kırşehir'in tarihi ve kültürel zenginliklerinden biri olan ve Kırşehir Belediyesi'ne tahsis edilen Ağalar Konağı Kültür Evi'nin temeli atıldı.Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde MÖ 2. yüzyıla ait olduğu sanılan Roma dönemine ait kayıp şehir bulundu. Sportif faaliyetlerle Kırşehir’e gelen binlerce sporcular, antrenörler, idareciler bacasız fabrika gibi şehrin ekonomisinde adeta bacasız fabrika görevi yapıyor. Ak Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Kırşehir Haber24'ü ziyaret ederek hükümet yatırımlarına ilişkin bilgiler verdi. Kırşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen uçurtma şenliği bugün yapıldı.

Facebook


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz
© 2008-2012 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
Eposta: bilgi@kirsehirhaber24.com
REKLAM VER | BİZE ULAŞIN | KÜNYE | KULLANIM ŞARTLARI