Ve Kırşehir 1.ligde...
Hentbol 2.liğinde namağlup olarak 1.Lige çıkan Ahi Evran Üniversitesispor , Kırşehir'in gururu oldu.
08 Mayıs 2017 Pazartesi günü Ankara’da yarı final maçında Batman Belediye Spor ile karşı karşıya gelen Ahi Evran Üniversitesispor, güçlü rakibini 39'a 26'lık skorla yenerek 1.lige çıkma başarısı gösterdi.
Final maçı oynamak ve 1. Lige çıkmak için çok çalışan temsilcimizi Ankara'da oynanan yarı final maçlarında Ahi Üniversitesi Rektörü ve Kulüp Onursal Başkanı Prof. Dr. Vatan Karakaya’da yalnız bırakmadı. Zorlu maçta Rektör Karakaya’ya, Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Ahi Evranspor kulübü Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey, Aş Başkan Yrd. Doç. Dr. Kazım Kaya, Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Yakup Akyel ve Antrenör Murat Ülker eşlik etti. Ahi Evran Üniversitesispor kulübü Hentbol takımının namağlup olarak 1.lige çıkma başarısı göstermesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir'e bu gururu yaşatan tüm ekibi tebrik etti.
Final maçı için hazırlanan ve gözünü 1. Lige çıkmayı garantileyen çelik adamlar lakaplı Ahi Evran Üniversitesispor, 9 Mayıs 2017 Salı günü saat 15.00’de oynayacakları final maçını Çay TV canlı olarak verecek.

